Morten Bak
Grafisk Design

St. kongensgade 77a, st

1264 København K

morten@mkcb.dk

   
  
 

Om Morten Bak

 

Jeg har en selvstændig enkeltmandsvirksomhed, hvor jeg har specialiseret mig i kommunikation, layout, design og web. Når behovet er der, samarbejder jeg med forskellige underleverandører, trykkerier, fotografer, programmører ect., som jeg vælger alt efter den enkelte opgaves målgruppe og formål. Mine erfaringer strækker sig lige fra ministrielle/offentlige opgaver over informations- og oplysningsarbejde til kulturformidling inden for både design, film og musik.

Med over 20 års erfaring ved jeg hvad der skal til for at levere et godt og professionelt stykke arbejde. Jeg har respekt for den enkelte opgave og de præmisser, der måtte være. Jeg er lydhør overfor kundens ønsker, behov og viden. Jeg gør mig umage og vil gerne yde mit bedste hver gang, ganske enkelt fordi det - ud over at give tilfredse kunder - er med til at give en stor faglig og personlig tilfredsstillelse.

Da det er mig selv, der udfører de enkelte opgaver, har jeg mulighed for at være i direkte kontakt med mine kunder. Jeg kan involvere mig i opgaverne og følge hele processen på nært hold. Og yder gerne en ekstra indsats, hvis opgaven kræver det. Det kan lade sig gøre, fordi jeg ikke har en stor og omkostningsfuld organisation bag mig. Som kunde får du altså det, du betaler for - og lidt til.

Samarbejde bygger på tillid og fleksibilitet. For mig er det vigtigt, at du som kunde får og betaler for netop den løsning, du ønsker og har behov for.

   
  
Grafisk Design
Morten Bak
Øster farimagsgade 35
2100 københavn Ø
T +45 4089 0665